THE OTHER PEOPLE

Mede dankzij deze presentatiespecialisten brengen we de succesvolle EXPRESS-dagen tot stand

Wie kent het niet; Je ontmoet iemand voor de eerste keer en als je diegene beter leert kennen blijkt dat je hem/haar helemaal verkeerd hebt ingeschat. Hoe fijn is het niet dat je kunt laten zien wie je echt bent, dat je kleding past bij wat je voelt/doet. Dat geldt niet alleen privé, ook zakelijk is dit van belang.

En hoe fijn is het niet als je geen twijfels meer hebt bij het kiezen van kleuren voor je kleding en make-up. Moeiteloos kleding kiest die bij je past. Geen keuze- of combinatiestress meer hebt. En je er goed uitziet en je zeker voelt in je kleding.

Conny heeft jaren in de zorg gewerkt en heeft sinds haar puberteit als hobby kleding maken. Ze heeft haar passies in haar werk samen gebracht: het helpen van mensen en het werken met kleur en kleding.

Meer dan 10 jaar heeft zij haar bedrijf Stylistic waarbij ze graag helpt de twijfels over kleding weg te nemen. Je zeker te voelen, zakelijk en/of prive, in kleding die bij je past en waarin je je geweldig voelt.

Volksuniversiteiten, Opticiens, kledingwinkels, gemeenten, bibliotheken en vele particuliere klanten hebben de weg naar Conny gevonden voor advies in de vorm van lezingen, trainingen, workshops, persoonlijk of zakelijk kledingadvies.

Naast haar werk als Image consultant maakt Conny nog steeds graag kleding. Ze woont met haar man in Geldrop, waar hun 2 zonen nog regelmatig (vooral in de weekenden) thuis wonen.

Conny Postma

Eigenaresse, Stylistic (klik voor website)

Uw bedrijfskleding, uw visitekaartje

Hoe professioneel een organisatie naar buiten treedt, is van essentieel belang voor haar uitstraling. Kiezen voor bedrijfskleding is kiezen voor representativiteit.

Tot in de puntjes verzorgde bedrijfskleding is een verlengstuk van de kwaliteit en service die een onderneming haar relaties biedt. De kleding waarin medewerkers zich aan relaties presenteren is een blikvanger die – net zo als andere huisstijldragers – bijdraagt aan het imago van een onderneming.

Profashionals biedt zowel exclusieve bedrijfskleding als corporate casuals voor medewerkers die zich realiseren dat de kleding die zij dragen altijd en overal het visitekaartje van hun organisatie is.

Dirk Sistermans

Consultant Bedrijfsimago, Professionals (klik voor website)

Wie in de wereld van kunst, mode, theater en sport zoekt naar een topfotograaf komt al snel uit bij Diana. Zij werkt als freelance-fotograaf voor verschillende opdrachtgevers, bladen en kranten. 

Haar werk als portretfotograaf is ook spraakmakend. Kenmerkend voor haar vakmanschap is de impact van haar werk dankzij haar focus op kwaliteit en authenticiteit. Op haar site is een keur aan voorbeelden van haar foto’s te bewonderen en kun je lezen welke prijzen zij won.

Diana maakt zich ook sterk voor de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) met een speciale kunstkalender gemaakt door haar.

Regelmatig houdt zij exposities waarbij haar werk te zien en te koop is. Als je wilt weten wanneer de eerstvolgende expositie is en/of als je vragen hebt, is zij graag bereid te reageren op je e-mailbericht: fotograaf@dianakok.nl

Diana Kok

freelance fotograaf, Diana Kok (klik voor website)

Danielle van de Beurcht

Visagie en styling, Beaumelle (klik voor website)

John Geven

Fotograaf, ondernemer, John Geven Studios (klik voor website)

Het logo van makeup-artiste Berbe

Het logo van makeup-artiste Berbe

Berbe

Make-up, hairstyling en styling, Bebe (klik voor website)