Maatwerk met EXPRESS-PLUS+

Voor wie?

Voor organisaties die voor één of meerdere werknemers iets willen aanbieden op het gebied van persoonlijke presentatie. Bedoeld als deskundigheidsbevordering of als zinvolle invulling van een cadeau of teamevent.

Samenstelling programma – de modules

Stel je programma samen uit allerlei modules. Als basis stellen wij een combinatie van catwalktraining (focus op uiterlijk) met een interactieve workshop over Authentiek Presenteren (focus op innerlijk) voor. Volop mogelijkheden om een programma op maat samen te stellen. Wij denken graag mee om je een passend aanbod te doen!

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende modules. Allerlei combinaties van deze bouwstenen voor je programma zijn mogelijk, vraag gerust naar wat er allemaal kan.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en overleg. Dat kan met een telefoontje (040-284 29 01) of per e-mail.

Presentatie coaching

1-op-1 – door Ardie

Een reality-check. Middels video-feedback zie je precies hoe je jezelf presenteert. Je bent waarschijnlijk zelf het meest kritisch van allemaal. Hoe kom je nu echt over? Welke indruk wil je maken?, welke invloed wil je hebben? en wat is daarvoor nodig? Je krijgt inzicht en oefent op het gebied van denken, voelen en doen. Duur: bij voorkeur minimaal 1 uur.

Effectief Presenteren

door Ardie

Een training in spreken in het openbaar voor maximaal 10 personen, met aandacht voor verschillende onderwerpen nadat de beginsituatie van ieders presentatietalent is bepaald: omgaan met zenuwen, nonverbaal gedrag, gebruik van audio-visuele hulpmiddelen, verhaal-opbouw, omgaan met reacties/interactie, spreektechniek, intentie-overdracht, strategiebepaling. Leren in een groep gecombineerd met personal coaching met video-feedback. De 5 dagdelen durende training is honderden mensen in allerlei organisaties al meer dan 25 jaar van dienst geweest.

Stylingadvies

door diverse specialisten

Welke kleuren staan me goed? Wat voor kledingstijl past bij mijn persoonlijkheid en mijn functie? En welke accessoires passen hierbij? Hoe verhul ik eigenaardigheden van mijn lichaam en laat ik mijn pluspunten beter naar voren komen? Op deze vragen krijg je antwoord om je persoonlijke presentatie te versterken. Tijd voor je uiterlijk. Dit kan 1-op-1 of in een groep.

Ook alle wensen op het gebied van visagie, bedrijfskleding, personal shopping, een garderobecheck en hairstyling kunnen beantwoord worden in samenwerking met gespecialiseerde vakspecialisten.

PowerSpeech Pittstop

Voor kleine en grote groepen – door Ardie

Lef-training. De deelnemers worden uitgedaagd letterlijk zichzelf te laten horen. Aan de slag met je adem, stem, intonatie en articulatie om je boodschap luid en duidelijk over te laten komen! Spreektechniek in functie van presenteren. Duur: minimaal 30 minuten.

Fotografie

door John en Diana

Als het gaat om een profielfoto maakt een professionele fotograaf een portretfoto van je zoals je ook echt bent, met de juiste persoonlijke uitstraling en oog voor detail m.b.t. je kapsel, eventuele make-up en kleding.  De foto krijg je digitaal, in kleur en in zwart/wit en is geschikt voor je profilering en presentatie middels sociale media en voor op je site. Je kunt tijdens de shoot samen bepalen welke foto het meest geschikt is.

Uiteraard kun je ook terecht voor een professionele groepsfoto!

Jij en je werk in de schijnwerpers

door Ardie

Een interactieve workshop waarbij ieders persoonlijke uitstraling gespiegeld wordt in de groep, het EIP (Eerste Indruk Profiel) gebruikt wordt, belemmerende en helpende overtuigingen helder worden middels RET (Rationele Effectiviteits Training) en allerlei do’s en don’ts m.b.t je nonverbale en verbale communicatie aan bod komen. Duur: minimaal 1,5 uur.

Een voorbeeld:

De EXPRESS-Mini

  • 1 Dagdeel
  • Groep van 8-12 personen
  • Vakspecialisten komen naar je toe.
  • Korte voorbereiding van presentatie
  • Interactieve workshop over ‘De eerste indruk’ 30’
  • Catwalktraining 120’
  • Presentatietraining: Speaking Circles, do’s en don’ts 120’
  • Inclusief video-opname en reminder
  • Grand Finale met groepsfoto

Investering: 125 euro pp.
– Locatie en cateringkosten voor organisatie
– In-of out company
– Reiskosten (tijd 50 euro pp per uur + kmvergoeding)

Catwalktraining

door Annelies

In een kleine groep beweeg je je over ‘de rode loper’ om jezelf overtuigend en met flair te presenteren. Van Annelies Hoek krijg je tips over je houding, gebaren, bewegingen en oogcontact en hoe je dit alles in jouw werk kunt toepassen. Laat je verrassen door een kijkje in de wereld van een professionele mannequin en ervaar hoe het is om in de spotlights te staan! Duur: minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur afhankelijk van de groepsgrootte tussen 8 en 12 personen. Leer van 30 jaar catwalkervaring.

Authentiek presenteren met Speaking Circle®

door Ardie

Ardie zal je als gecertificeerd facilitator, deze speciale manier van jezelf presenteren laten ervaren. Anders dan bij standaard presentatietrainingen ligt de nadruk op de manier waarop jij in contact bent met de ander of je publiek. Geen trucjes of technieken, wel lef om middels een bepaalde methodiek vertrekkend vanuit stilte en een bijzonder oogcontact, jezelf te laten zien en horen. Geschikt voor mensen die podiumvrees hebben tot mensen die in de ogen van anderen fantastisch presenteren maar een rol spelen. Jezelf zijn als je presenteert, wie wil dat nou niet?! Duur: minimaal 2 uur. Of schrijf je in voor een trainingsdag ‘Authentiek Presenteren met Speaking Circle’ bij ZIN in Vught. Kijk op www.orato.nl of www.kloosterhotelzin.nl/agenda

Contactformulier

Wij geven graag informatie over een EXPRESS-dag. Ook voor vragen over een programma op maat voor organisaties ben je van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Contactgegevens

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers
Rutger van den Broeckelaan 3
5671 EB Nuenen
040-2842901 • 06-51088688

K.v.K. 16065919  •  BTW nr. NL165885749B02

 

logo express

 

 

 

 

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht