EXPRESS-dag

Een trainingsdag, in combinatie met personal Video­feedback Coaching, geheel verzorgd voor een groep van maximaal 10 mensen met 100% aandacht voor jouw persoonlijke uitstraling door presentatie­specialisten op toplocaties. Inter­actieve workshops over presenteren, leftraining, Catwalk­training, Styling, personal coaching en nog veel meer.

 • Trainingsdag + Personal Coaching
 • Geheel verzorgd op toplocaties
 • Max 10 deelnemers
 • 100% aandacht voor jouw persoonlijke uitstraling
 • Vakspecialisten
 • Interactieve presentatie workshops
 • Catwalktraining
 • Algemene info over uiterlijk (Styling en Hoofdzaken)
 • Video-feedback
 • Feel good experience
 • Minimale voorbereiding en groot effect
 • Open Inschrijving

Voor wie?

Voor iedereen die een totaalpakket aan adviezen en oefening wil om overtuigender over te komen. In woord en gebaar, qua uiterlijk en innerlijk. Passend bij wie je bent, je smaak en wat jij wilt bereiken met je presentatie van jezelf en je verhaal.
Dat kan van toepassing zijn voor aanstormend talent, zogenaamde ‘high potentials’ in het bedrijfsleven én zeker ook voor leidinggevenden en ervaren professionals die een voorbeeldfunctie hebben. Mensen met een representatieve functie of wanneer je succes afhangt van de mate waarin de ander je iets gunt, zijn bij uitstek geschikt voor deelname. Jouw (organisatie)imago speelt daarbij uiteraard ook een rol. Het belang van de juiste persoonlijke uitstraling geldt voor zowel mannen als vrouwen, van alle leeftijden. In welke organisatie je ook werkt, of dat het bedrijfsleven betreft, een zorginstelling, bij de overheid of in het onderwijs is, et cetera, je zult baat hebben bij een EXPRESS-dag.  Deze groep deelnemers kan een bestaand team zijn, bij eenzelfde organisatie behoren of uit onbekenden samengesteld zijn. Een EXPRESS-dag is zeer geschikt als gezamenlijke activiteit en/of als manier om individueel aan de slag te gaan met de manier waarop je overkomt in combinatie met alle voordelen van leren in een groep. Een EXPRESS-dag is bovendien geschikt als cadeau voor een collega, vriend of vriendin die het verdient om zinvol en persoonlijk leren te combineren met exclusief genieten.

Wat levert het je op?

Een persoonlijke uitstraling die indruk maakt!

Vertrouwen: in jezelf en in wat je kunt bereiken met je verbeterde persoonlijke uitstraling. Gewoon omdat je positiever over jezelf denkt, je mooier en geslaagd voelt en tools hebt gekregen om te handelen.

Succes: in je werk en privéleven. Je bereikt wat je wilt omdat je voortaan weet ‘waar je het van moet hebben’ als het om de eerste indruk gaat én weet hoe jij echtheid uitstraalt. Wanneer deskundigheidsbevordering samen gaat met persoonlijke verzorging en ontwikkeling, kan succes niet uitblijven. Je kunt dan ook rekenen op onze deskundigheid gebaseerd op jarenlange ervaring!

Plezier: je zult genieten van de ambiance en culinaire kwaliteiten. De leersfeer is naast vertrouwenwekkend ook prettig uitdagend. Alle persoonlijke aandacht, deskundigheidbevordering en verwennerij maken dat je moe, voldaan en met een glimlach van oor tot oor de EXPRESS-dag beëindigt.

Locatie

Exclusief vergaderhuis Boordhuys

Karin van de Grinten heeft samen met haar dochter Karlijn de bezielende leiding over deze locatie waar heerlijk eten en drinken uit eigen keuken in een prachtige ambiance wordt geserveerd. Op een EXPRESS-dag kun je culinair genieten tijdens de pauzemomenten en de lunch. De gastvrouw houdt graag rekening met eventuele dieetwensen

Het Boordhuys, de locatie van de EXPRESS-dag

Boordhuys Nuenen

Inschrijfprocedure

Deelnemen aan een EXPRESS-dag kan! Schrijf jezelf direct in middels ons inschrijfformulier of neem contact op met Express for Success. Je ontvangt uiteraard een bevestiging van je inschrijving. Ter voorbereiding op jouw EXPRESS-dag krijg je, ca. 1 week van te voren, per e-mail nadere informatie. Wij zijn graag bereid om eventuele vragen te beantwoorden en met je mee te denken.
Even contact opnemen middels een telefoontje (040-284 29 01) of e-mailbericht volstaat.

 

Programma

8.30 uur: Ontvangst met koffie en thee

9.00 uur:  Intro met aansluitend:

 • Jouw vertrekpunt, de beginsituatie.
 • Workshop. ‘Wat bepaalt jouw persoonlijke uitstraling?’
  – Interactief aan de slag met de eerste indruk.
 • Het uiterlijk.
  – Informatie over styling (kledingkleur- en vorm, accesoires) en hoofdzaken (visagie, verzorging, haardracht)
 • Zenuwen te lijf. Aan de slag met denken, voelen en doen m.b.t. presentatiespanning.
 • De EXPRESS-carrousel 
  – waarin je in kleine groepen catwalktraining krijgt van topmannequin Annelies Hoek. Je wordt je bewust van wat je met jouw houding en beweging uitstraalt, en hoe je die verbetert;
  – en waarin je deelneemt aan een workshop over Authentiek Presenteren van presentatiecoach en -trainer Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers gebaseerd op Speaking Circle methode en do’s en don’t’s van presentatietechniek.

16.00 uur: Plenaire wrap-up.

17.15 uur: Grand finale!

17.30 uur: Afsluiting en aansluitend facultatief een borrel.

Personal Video-feedbackCoaching.

Locatie: ORATO Nuenen

Duur: 1 uur individueel

Datum en tijd: in overleg te bepalen

Professional: Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers ICF-PCC Coach/presentatietrainer

Feedback op de video-opname, gemaakt op de EXPRESS-dag en de vragenlijst ‘Persoonlijke Uitstraling’.

Investering

Je betaalt € 350,- excl. btw als je deelneemt na open inschrijving op één van onze geagendeerde EXPRESS-dagen. Deze EXPRESS-dag is bedoeld voor open inschrijving van individuen of kleine groepjes. Met organisaties die een groep deelnemers willen inschrijven gaan we graag in overleg om af te stemmen op alle specifieke wensen en de kosten te bepalen. Meer informatie over mogelijkheden? EXPRESS-dag MAX en EXPRESS-dag PLUS+.

Als deelnemer kom je met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar de EXPRESS-dag om vervolgens actief deel te nemen. Voorafgaand aan de dag word je gevraagd een korte presentatie voor te bereiden en na te denken over je eventuele leerwensen.

Ik schrijf me in voor een EXPRESS-dag in

*2020*


Voornaam*

Achternaam*

Titel

Privé-woonadres en huisnummer*

Postcode en woonplaats*

Telefoonnummer*

Geboortedatum* - bijv 01-02-2001

Privé e-mailadres*

(Indien van toepassing) werk: organisatie

Werkadres (straat, postcode en plaats)

Zakelijke e-mailadres

Telefoonnummer werk

Factuur versturen naar* privéwerk

Dieetwensen of bijzonderheden m.b.t. de lunch

Hier kun je aanvullende informatie of vragen toevoegen.

Beschrijf hier kort je motivatie voor deelname.

*Ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord.

(de met een *gemarkeerde velden zijn verplicht)

Contactformulier

Wij geven graag informatie over een EXPRESS-dag. Ook voor vragen over een programma op maat voor organisaties ben je van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Contactgegevens

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers
Rutger van den Broeckelaan 3
5671 EB Nuenen
040-2842901 • 06-51088688

K.v.K. 16065919  •  BTW nr. NL165885749B02

 

logo express

 

 

 

 

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht