Over Ardie

Even stil staan... om verder te komen!

Ardie Nooijen-Kuijpers

Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers houdt van mensen en heeft van ‘een goed gesprek hebben’ haar beroep gemaakt. Als ICF(PCC)Coach en presentatietrainer werkt zij namens haar bedrijf ORATO, sinds 1989 voor gemeenten, bedrijven en zorginstellingen en particulieren.

Het betreft altijd een persoonlijke ontwikkelingsvraag, meestal in functie van (toekomstige) deskundigheidsbevordering. Zij is de initiatiefnemer van de EXPRESSdagen, een platform om in sneltreinvaart een succesvolle expressie van jezelf te vinden met als vertrekpunt ‘Wie ben je en wat wil je?’ en als eindbestemming ‘de beste versie van jezelf’.

“In mijn veranderwerk bestaat er geen buitenkant (wat je verbaal en non-verbaal communiceert) zonder binnenkant (gedachtes en gevoelens) én vice versa.  Bovendien vind ik het geweldig om samen met anderen, resultaatgericht te werken. Dat doe ik op allerlei manieren met mijn bedrijf ORATO. Bijvoorbeeld middels een EXPRESSdag. Ik nodig je van harte uit om jezelf te laten zien en horen.” 

Makelaar in zelfvertrouwen
Met 28 jaar ervaring in alle aspecten van communicatie helpt zij je over te komen zoals bij jou en je functie past. Niet voor niets wordt zij ‘makelaar in zelfvertrouwen’ genoemd. Je leert anders doen, denken en voelen in relatie tot je werk- en/of privésituatie. Ardie combineert haar therapeutische achtergrond, spreek- en gesprekstechnieken met haar commerciële kwaliteiten en psychologische verandertechnieken om daadwerkelijk jouw doel te bereiken.

Zij coacht en traint voor allerlei gemeenten, bedrijven en particulieren met als specialisatie persoonlijke en interpersoonlijke communicatie.

 

Deskundigheid

  • Professional Certified ICF Coach / MCC
  • Owner/trainer-coach myUpdate
  • Opleider van professionele coaches. Associatie voor Coaching
  • Logopedist/Spraak- en Taalpatholoog
  • Presentatietrainer
  • NLP-master
  • RETdeskundige
  • Speaking Circle Facilitator
  • Imagemaster Beauty by Jeunique

Ardie is lid van allerlei beroeps- en netwerkorganisaties, is bekend met verschillende bestuursfuncties, is lid van de Raad van Advies en Externe deskundige voor Fontys Hogeschool, passend bij haar kwaliteiten zoals verbindend leiderschap, motiveren en pragmatisch handelen.

Rijk van binnen én van buiten

Ardie geniet van haar werk, woont met haar man en kinderen in Nuenen. Ze staat midden in het leven met al haar interesses en grote betrokkenheid met als persoonlijk doel ‘Een rijk leven van binnen én van buiten’.

Ardie’s motto: “Even stil staan… om verder te komen!”

 

Contactinfo Ardie

www.orato.nl

e-mail: ardie@orato.info

Telefoon: 040-2842901

Mobiel: 06-51088688

Sociale netwerken

Ook Ardie is te vinden op sociale netwerken zoals Facebook en LinkedIn.

 

 

Werken aan jouw binnen- en buitenkant vraagt nieuwsgierigheid en lef.

Ik help je van harte.